Pravne opombe

Zaščita avtorskih pravic
Vse vsebine na spletni strani BIOGAST GesmbH so predmet avtorskih pravic BIOGAST GesmbH ali tretjih oseb. Ta vsebina se lahko tiska, kopira, uporablja ali uporablja samo za zasebne namene. Uporaba v komercialne namene je strogo prepovedana. Spletnih strani BIOGAST GesmbH ni dovoljeno reproducirati, objavljati ali drugače reproducirati v celoti (struktura, grafika, oblikovanje, besedila) ali v delih brez izrecnega soglasja BIOGAST GesmbH.

Odgovornost za vsebino
Vsebina na straneh BIOGAST GesmbH se redno preverja in posodablja, vendar ne zagotovlja popolne pravilnosti in ažurnosti. BIOGAST GesmbH ne prevzema nobene odgovornosti za škodo, ki je posledica zamud ali netočne vsebine ali dejanj, ki bi nastala z upoštevanjem vsebine te strani.

Odgovornost za povezave
BIOGAST GesmbH ne prevzema odgovornosti za vsebine na spletnih straneh tretjih oseb, ki so dostopne prek povezav. Ta vsebina je odgovornost operaterjev teh spletnih strani.

Pogovorni forumi, klepetalnice, spletna pošta, sms storitve
Če uporabniki razširjajo in pošiljajo informacije (besedila, slike) v okviru storitev, ki so na voljo na spletni strani BIOGAST GesmbH, BIOGAST GesmbH ne prevzema odgovornosti za te informacije. Uporabniki teh storitev se strinjajo, da bodo upoštevali vse veljavne zakone (npr. Kazenski zakonik, Zakon o pornografiji, Zakon o prepovedi, Zakon o e-poslovanju). BIOGAST GesmbH je v tem pogledu ni odškodninsko odgovoren. BIOGAST GesmbH za prenos in dostavo sporočil v okviru spletne pošte, storitev SMS ali podobnih storitev ne jamči in ne prevzema odgovornosti.

Izjava o zaščiti podatkov BIOGAST GesmbH

Viri fotografij
www.studiohuger.at, www.sonjapriller.com, www.shutterstock.com, www.fotolia.de, www.stock.adobe.com