Bio trgovine

BIOGAST lahko ponudi trgovinam z BIO programom popoln nabor ekološko certificiranih produktov.
Naša ponudba zajema sveže produkte (kot so npr. sadje, zelenjava, mlečni produkti in podobni sveži hlajeni program), globoko zamrznjene produkte, t.i. suhe produkte, kozmetiko, čistila, drogerijsko blago in še veliko drugega.
BIOGAST kot veletrgovec z ekološkimi produkti tesno sodeluje s svojimi dobavitelji. Visoka kakovost izdelkov in zanesljivost dobave sta naši prioritetni nalogi.
Našim kupcem smo vedno na voljo, če potrebujejo pomoč. Z veseljem se odzovemo na vaše želje in vam ponudimo rešitve po meri! Zelo pomemben nam je tudi osebni stik s kupcem.

Model partnerstva BIOGAST

Gemeinsam genussvoll handeln - je naše vodilno geslo, ki ga uporabljamo že od same ustanovitve podjetja BIOGAST, torej od leta 1999. Nismo samo specializirani za dobave trgovcem in gastronomom na področju ekološko certificiranih produktov, ampak pionir na svojem področju z veliko znanja, izkušenj in kompetenc.

BIOGAST je verodostojen in kompetenten trgovec na debelo. S svojimi inovativnimi in individualnimi ekološkimi koncepti podpiramo naše partnerje in skrbimo za trajnostni razvoj našega življenjskega okolja.

Tudi vi ste lepo vabljeni, da preverite našo obsežno ponudbo ter izkoristite naše dolgoletno znanje in storitve na najvišji ravni. Več o našem modelu partnerstva lahko izveste tukaj.

Gemeinsam genussvoll handeln.