Popoln ekološko certificiran program

© Bio am Platz - Ladenbau "Der Holzhof"

V BIOGASTU vam nudimo obsežen nabor ekološko certificiranih produktov, primernih za trgovino. Naša ponudba prepriča na prvi pogled: na voljo vam je več kot 14.000 artiklov. Od svežega sadja in zelenjave do mlečnih in delikatesnih produktov, svežega mesa, žitnih izdelkov, sladkarij, pijač, zamrznjenih živil, kozmetičnih ter čistilnih produktov za drogerije in tako naprej. Našli boste vse, kar vam poželi srce.

Trgovine z ekološkimi produkti še naprej rastejo in se razvijajo, kar pa povečuje tudi pričakovanja po bogati ponudbi s strani kupcev. V BIOGASTU izpolnjujemo te zahteve s celovito ponudbo večine vodilnih blagovnih znamk z ekološkega področja.

Veganski asortiment

Pridite in uživajte v obsežni ponudbi veganskih artiklov! Tu boste našli na tisoče izbranih specialitet, izključno rastlinskega izvora.

BIO Avstrija

Sodelovanje z Bio Austria je naša osrednja tema.

Zastavili smo si cilj, da v BIOGASTU zgradimo portfelj izdelkov visoke kakovosti s certifikatom Bio Austria.

Številni izdelki Bio Austria so že na voljo in se nenehno tudi dodajajo. Podrobne informacije lahko dobite pri svojem svetovalcu.

Sveže & kakovostno

Svežina sadja in zelenjave je eno najpomembnejših pričakovanj naših kupcev. V tem asortimanu najdete sveže, visoko kakovostne artikle, ki izpolnjujejo vse najvišje standarde. Enako pričakujemo in zahtevamo tudi od naših dobaviteljev. V naši celotni ponudbi ekoloških produktov našim strankam zagotavljamo dokazano varnost izdelka.

Pregled ponudbe

  • 14.000 artiklov (sveži in suhi program ter drogerija)
  • Navedemo za vas nezavezujoče priporočene prodajne cene
  • Zanesljiva logistika
  • IFS certificiranje
  • BIO certificikati

Označbe produktov

Za vse artikle, ki vam jih nudimo, smo preverili certifikate in vam zagotavljamo vso skladnost označb.

Demeter

Demeter kakovost je za nas izrednega pomena. BIOGAST vam ponuja približno 800 izdelkov Demeter kakovosti.

Bio Austria

V našem asortimanu boste našli okoli 350 izdelkov s certifikatom Bio Austria.

Pravična trgovina

V naši ponudbi želimo okrepiti izbrane blagovne znamke in s tem tudi prispevati k biotski raznovrstnosti in poštenosti. Zato pri BIOGASTU ponujamo enega najširših programov pod znakom Fairtrade (pravične trgovine).