Ni le orodje. Je partner.

"S posodobitvijo 2.1 je WebShop BIOGAST pridobil pomembne nove funkcije, ki poenostavijo kreiranje vašega naročila. Poleg arhiva digitalnih dokumentov in preverjanja podvojenih naročil, lahko tudi zadnji naročen artikel in količino le-tega osvežite z le enim klikom."

Horst Moser, direktor in lastnik

Pomočnik pri naročanju.

Ste pri naročilu spregledali kakšen izdelek? To je preteklost. Asistent za naročila je zanesljiv partner. Preprosto v nakupovalni košarici kliknite na gumb »Bestellassistent« in pomočnik bo dodal izdelke, ki jih običajno kupujete, a jih tokrat v košarici ni. S tem se rešite pred nadležnimi ponaročili ali možnostjo, da ostanete brez potrebnega artikla.

Arhiv e-dokumentov.

Zdaj lahko v arhivu e-dokumentov pregledate vse vaše račune, dobropise in dobavnice. To najdete pod "meine Bestellungen" v novem zavihku "meine Belege". Vaši e-dokumenti so vam tam na voljo v PDF formatu.

Pregled nad podvojenimi naročili.

Poleg preverjanja spremembe cene, nakupovalna košarica zdaj preverja tudi, ali je v njej kakšen artikel podvojen. S tem preprečite, da bi isti izdelek naročili dvakrat.

Pritisni in drži.

Želite naročiti izdelek, vendar niste prepričani, koliko ste ga naročili nazadnje? S pritiskom in držanjem gumba na enoti izdelka bo WebShop sam uporabil zadnjo naročeno količino in izbrano enoto.

Pustite se navdihniti.

Vse ponudbe in aktualne teme so zdaj jasno predstavljene na začetni strani spletne trgovine. Ne glede na to, ali gre za promocije iz letaka, sezonske izdelke ali članke iz novic: začetna stran vam ponuja popoln pregled.

Enostavno povej.

WebShop 2.0 podpira iskanje z nadzorom glasu. Ali mate zasedene roke ali se vam enostavno ne da tipkati dolge besede? Ni problema. Mikrofon v iskanju aktivira glasovno funkcijo, ko ikona postane rdeča, preprosto izgovorite želeni izdelek.

 

* Za uporabo sta potrebna brskalnik Google Chrome in vgrajeni mikrofon/govorite morate v nemščini!

Unitswitch. Spreminjanje enote z enim klikom.

UnitSwitch v WebShopu BIOGAST je preprosta rešitev za spreminjanje želene količine izdelkov v nakupovalni košarici, zraven pa tudi pregledno prikazuje cene.

Odlično oblikovan. Naročajte na tabličnem računalniku ali na pametnem telefonu.

WebShop BIOGAST je optimiziran za mobilne naprave in manjše velikosti zaslonov, zato je lahko na voljo na vseh vaših prenosnih napravah. Z njim imate v žepu celoten izbor, ki ga nudi BIOGAST.

Iskanje. Na tak način produktov še nikoli niste iskali.

Funkcija iskanja v WebShopu BIOGAST je zmogljivo in napredno orodje za hitro in enostavno iskanje izdelkov. Rezultati iskanja vključujejo predloge za hiter dostop do želenih izdelkov ali produktnih skupin. Hkrati se iskanje samostojno uči, kako bolje razumeti vaše iskalne izraze in vam prikazati prave izdelke.

S funkcijo PreFilter lahko poiščete vse rezultate iskanja glede na kriterij filtra. Na primer omejite iskan produkt na »Vegan« in vam bo WebShop BIOGAST ponudil vse veganske artikle, ki so v povezavi z vašim iskanjem.

Seznami naročanja. Zapomnite si svoje najljubše izdelke.

S seznami naročanja ponuja WebShop BIOGAST preprosto možnost ustvarjanja, poimenovanja in razvrščanja seznamov artiklov po vaših željah. Te lahko npr. urejate in razvrščate glede na vrstni red artiklov na vaši polici ali v internih seznamih.

Filtri. Omejite artikle glede na vaše želje.

Nikoli ni bilo lažje omejiti iskanja. S funkcijo dinamičnega filtra v WebShopu BIOGAST lahko izdelke filtrirate glede na lastnosti samega izdelka, kot so npr. "brez laktoze" ali "brez glutena". Aktivirani filtri so jasno prikazani in jih je mogoče preprosto vključiti oz. izključiti.

Hitro dodajanje artikla - najkrajša pot do vaših artiklov.

Hiter vstop v WebShop BIOGAST je najkrajša pot do izbora vaših artiklov. Ne samo, da lahko dodajate izdelke, lahko jih tudi zamenjate, ko so le-ti že v nakupovalni košarici. Zelo enostavno.

QuickView. Hitri pregled s samo enim klikom.

Instant Quickview v WebShopu BIOGAST je hiter pregled, ki z enim samim klikom prikaže dodatne informacije o izdelku (npr. lastnosti izdelka, opis izdelka in LMIV, kjer so navedene sestavine in prehranske tabele) in omogoča dodatne funkcije, kot je dodajanje nakupovalnih seznamov.

Pregled stroškov dostave.

Stroški dostave so vedno vidni. Na inovativen način vam pokažemo, kako visoki so vaši trenutni stroški dostave in kdaj dosežete naslednjo stroškovno raven oz. raven brezplačne dostave.