BIOGASTOV paket

BIOGAST za ekološke trgovine in gastronomijo

BIOGAST je s svojim znanjem in visoko kakovostno ekološko ponudbo z več kot 14.000 artikli najprimernejši trgovec na debelo za trgovine in gastronomijo.

Vsi dobavitelji izpolnjujejo naše stroge kakovostne standarde, kar našim kupcem zagotavlja najvišjo varnost. V podjetju BIOGAST poleg svežega in zamrznjenega blaga dobite tudi obsežno ponudbo t.i. suhega sortimenta, kozmetike, drogerijskega blaga in še veliko več. Naša svetovalna ekipa je vedno na poti in vas z veseljem obvešča o vseh novostih.

Svetovanje

Svetovanje - osnova za plodno sodelovanje!

BIOGAST se že od samega začetka trudi biti veletrgovec z močno svetovalno funkcijo. Uporaba in ponudba ekološko pridelane hrane prinaša v gastronomijo nove velike izzive. Glede na dolgoletne izkušnje na ekološkem področju, imamo odgovore na številna vaša vprašanja.

Poln nabor ekoloških produktov

Popoln ekološki program

S svojo bogato ponudbo več kot 14.000 izdelkov, lahko delujemo tako kot veletrgovec z ekološkimi produkti za trgovine kot tudi ponudnik za gastronomijo.

Za ekološke trgovine, ki se še vedno razvijajo, je širok program izrednega pomena. Enako pa je tudi v gastronomiji, saj se povpraševanje po ekološki prehrani povečuje. S celotno paleto ekološko certificiranih proizvodov za gastronomijo in ekološke trgovine, lahko izpolnimo vaše še tako zahtevne želje.

Blagovne znamke

Označbe produktov

Za vse artikle, ki vam jih nudimo, smo preverili certifikate in vam zagotavljamo vso skladnost označb.

Demeter

Demeter kakovost je za nas izrednega pomena. BIOGAST vam ponuja približno 800 izdelkov Demeter kakovosti.

Bio Austria

V našem asortimanu boste našli okoli 350 izdelkov s certifikatom Bio Austria.

Pravična trgovina

V naši ponudbi želimo okrepiti izbrane blagovne znamke in s tem tudi prispevati k biotski raznovrstnosti in poštenosti. Zato pri BIOGASTU ponujamo enega najširših programov pod znakom Fairtrade (pravične trgovine).

Veganski produkti

Veganski asortiment

Pridite in uživajte v obsežni ponudbi veganskih artiklov! Tu boste našli na tisoče izbranih specialitet, izključno rastlinskega izvora.

Svežina & kakovost

Sveže & kakovostno

Svežina sadja in zelenjave je eno najpomembnejših pričakovanj naših kupcev. V tem asortimanu najdete sveže, visoko kakovostne artikle, ki izpolnjujejo vse najvišje standarde. Enako pričakujemo in zahtevamo tudi od naših dobaviteljev. V naši celotni ponudbi ekoloških produktov našim strankam zagotavljamo dokazano varnost izdelka.

Sadje in zelenjava s kmetije Achleitner

Ilse in Günter Achleitner se zavedata, kakšno odgovornost imajo ekološke kmetije do zemlje, ki jim je zaupana v obdelavo. Zato ekološka kmetija Achleitner vzgala kulture najvišje kakovosti - od solat in zelja do sadja ter korenaste zelenjave.

Kot specialist za ekološko sadje in zelenjavo ekološka kmetija Achleitner trži tudi izdelke številnih drugih ekoloških kmetij iz Nemčije in tujine. Skupno načrtovanje pridelave in strog nadzor (LACON, BNN Monitoring) zagotavljajo celovit izbor vrhunske kakovosti in svežine.

Logistika

Logistika BIOGAST

Točnost in največja možna razpoložljivost blaga sta med najpomembnejšimi nalogami vsake trgovine na debelo. Zato logistiko vršimo s pomočjo skupine KASTNER in v tesnem sodelovanju s slovenskim prevoznim partnerjem. Tako svojim strankam nudimo udobne prednosti pri redni ter točni dobavi blaga in odpremi povratne embalaže.

Dobava blaga in naročanje

Z našo logistiko se trudimo, da bi vam zagotovili dobavo znotraj 24 ur. To pomeni, da se naročila preko našega portala WebShop oddajajo najkasneje do ponedeljka do 10:00, naročeno blago pa je pri vas v torek tekom dneva. Tako vam lahko zagotovimo kar najbolj sveže izdelke.

Slovenske deklaracije

V BIOGASTU se trudimo, da bi v bližnji prihodnosti svojim kupcem omogočili dobavo blaga s slovenskimi deklaracijami. Postopek še razvijamo in prevajamo tekste. Za več aktualnih informacij, se prosim obrnite na svojega svetovalca.

Točnost in zanesljivost

  • IFS certifikat
  • Dobava, skladna s HACCP
  • Neprekinjena hladna veriga
  • Dostava do kupca
  • Prevzem povratne embalaže